De inspirerende werkomgeving die Rotterdam heet

 


 

We snappen natuurlijk best dat onze liefde voor Roterrdam en ons geloof in deze locatie een vanzelfsprekendheid lijkt. En wat zouden we anders kunnen zeggen? Maar toch leek het ons eens goed om haarfijn uit te lichten waar onze overtuiging over de perfect fit van Rotterdam vandaan komt. Dus laat je inspireren.. of overtuigen.

 Vastgestelde populariteit; Rotterdam is hot

Onze liefdesverklaring aan de stad heeft, we geven het toe, natuurlijk maar een gelimiteerde impact op de algehele populariteit van de stad bij ondernemers. De aantrekkingskracht van Rotterdam is namelijk divers; buitenlandse bedrijven voelen zich er thuis door de toegangspoort tot de Europese markt die het is. Maar ook de inspanningen die Rotterdam al jaren geleden leverde om uit te blinken op het gebied van zakelijke dienstverlening en ICT. 

De opening van de Markthal en het nieuwe Centraal Station gaf de stad positieve publiciteit en een topstad is een feit. 

ZZP en Rotterdam past

Grote buitenlandse bedrijven die zich graag vestigen in de stad is een. De aantrekkingskracht van de stad voor ZZP’ers is ook een feit. Het aantal ZZP’ers dat actief is in deze regio is significant en al jarenlang groeiend. Het ondernemersklimaat is prettig en het algehele gevoel van de zakelijke potentie blijft er voor zorgen dat Rotterdam regio voelt als een goede keuze. 

Hoge kwaliteit huisvesting in kantorenmarkt

Ook niet onaardig is dat we bij ZiPPERZ mede bijdragen aan de opties die er voor ondernemers en met name ZZP’ers zijn in hun huisvesting. Een kantoor of werkplek is al jarenlang niet meer zomaar een hokje of kamertje met een bureau en een plant. We hebben meer nodig en hebben hogere verwachtingen en eisen aan onze werkplek. 

Vergaderingen, brainstorms, sollicitaties.. in theorie kan het altijd in een kaal hok. Maar we willen meer, voor onszelf, eventuele collega’s, klanten en deelnemers.

Daarom is hospitality binnen ZiPPERZ zo’n krachtig iets. Het gevoel van thuis zijn, werken in rust wanneer dat nodig is, maar ook de verbinding met gelijkgestemden, als bron van inspiratie en motivatie.

 En dat is meer dan een prachtige binnentuin, dakterras en overheerlijke lunchroom; het is een mindset van verbinding. 

Laat je vooral NIET overuigen door ons blog, maar kom eens een kijkje nemen. Dan laten we onze prachtige vergaderruimtes, stilteruimtes of persoonlijke kantoren het woord doen. En we kunnen altijd onze charmante gastvrouw en zalige lunch nog. Of de supersnelle wifi. Of gratis parkeerplaats. De binnentuin. De koffie. De... ach, je snapt het. 

Graag tot snel!

Reacties