Een tijd van verbinding – hoe zie je dat bij ZiPPERZ?




Misschien is het je nog nooit opgevallen, maar een van onze statements over ons, wie we zijn als business center, stelt “ZiPPERZ – ruimte(s) voor verbinding”. En in een tijd met volop feestdagen, de wisseling van het jaar achter de rug en aan de andere kant volop onrust op allerlei schalen.. is verbinding best een lekker idee. 

Natuurlijk doelen we hier niet zo zeer op het samen in een kringetje gezellig tijdens een nieuwjaarsreceptie, maar op de meer menselijk-zakelijke connectie. Hoe we dat doen en hoe je dat terug ziet, daar draait ons eerste blog van het jaar om! 

Verbinding in werk en mogelijkheden

Bij ZiPPERZ draait het om mensen en werk. Dus heel praktisch bekeken verbinden we graag jou aan je potentiele klant, jou aan de juiste ruimte om je werk te doen, jouw zoekvraag aan iemand die hem mogelijk kan beantwoorden of vervullen. Maar ook jouw specifieke behoefte binnen je werk qua ruimte, faciliteiten en ondersteuning. Dus als jij de ene week een dag ongestoord in volle stilte aan de slag wilt, kan dat. Heb je juist een volle groep deelnemers voor je workshop waar je een passende ruimte voor wilt, dan maken we die connectie ook. En als je ondanks alle goede faciliteiten toch even last hebt van een haperende printer, dan wordt ook die connectie gefikst. 

Toch laten we dat mensaspect niet zomaar los. Want bij ZiPPERZ zijn we ook jouw eerste ontvangstpunt; het eerste gezicht dat jouw bezoekers zien is een vriendelijk, hulpvaardig en gedreven gezicht van onze gastvrouw en receptie. Want ook daar ligt verbinding. 

Verbinding in praktijk; bereikbaarheid

Oké, deze is misschien een beetje ‘slap’ maar praktisch wel heel relevant; ZiPPERZ is uitstekend bereikbaar, je parkeert gratis maar kunt ook met openbaar vervoer eenvoudig en snel onze locatie bereiken. 

Verbinding in gesprek

Omdat je tijdens werk nooit fulltime ‘aan’ kan staan en, laten we wel wezen, ook een keer wat wilt eten of frisse lucht wilt happen, bieden we ook volop mogelijkheden in die hoek. Zo is er onze geweldige lunchroom waar je gelijkgestemden vindt en even een ander gesprek kan hebben, zakelijk gedreven of juist niet. Maar ook het dakterras en de heerlijke binnentuin geven een change of scene en daarmee vaak ook een change of thought or conversation. 

Juist omdat we allerlei diverse professionals huisvesten, zijn nieuwe inzichten, inspiratie of simpelweg interessante gesprekken nooit ver weg. En zo kunnen verbindingen ineens voor heel veel nieuwe volgende verbindingen zorgen. 

Ruimte tot verbinding

Waar het uiteindelijk allemaal om draait, is dat bij ZiPPERZ we niet alleen actief de wens hebben om mensen in verbinding te brengen; we faciliteren het ook. Door de mogelijkheden van onze ruimtes, de niet-direct-werk faciliteiten die we bieden zoals onze lunchroom en ons dakterras. 

Het faciliteren van verbinding, in welke zin ook, is dan uiteindelijk ook waar ZiPPERZ voor staat. En waar we ook in 2024 gedreven en geïnspireerd voor blijven gaan! 

Wij wensen je een geweldig 2024 met mooie verbindingen. 

Reacties